Dansstudio LindeSinds september 2015 biedt Dansstudio Linde een breed lesaanbod aan in MFC Omnibus voor kinderen vanaf vier jaar tot en met volwassenen. Dans is voor iedereen, van jong tot oud, van beginner tot gevorderde. Tijdens de lessen staan passie, plezier en creativiteit centraal. Neem een kijkje op de website www.dansstudiolinde.nl, stuur een email voor meer informatie of vraag meteen een gratis proefles aan!
Lesaanbod:
– Kleuterdans
– ADV (algemene dansante vorming)
– Dansmix
– Klassiek ballet
– Moderne dans
– Streetjazz
– Dansconditie

Dansstudio Linde is opgericht door Linde Miggelbrink-Ammerlaan, afgestudeerd aan de opleiding Bachelor Docent Dans aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten.
Na ervaring op te hebben gedaan in het werkveld, zowel binnen dans-balletscholen als binnen het onderwijs was het tijd voor een nieuwe uitdaging, een eigen dansstudio met ruimte voor een eigen visie.
Het is een voorrecht de  passie voor dans te kunnen delen met leerlingen. Leerlingen te zien groeien in de les, zowel danstechnisch als op persoonlijk vlak.
19 februari 2017 hebben we met alle dansgroepen de voorstelling ‘New York, New York.. the city that never sleeps’ gedanst voor een uitverkochte grote zaal van het Stadstheater in Arnhem. De kers op de taart van het toen anderhalfjarig bestaan van Dansstudio Linde.


Locatie

Pallas Atheneplein 2
6846 XA
(in de theaterzaal van MFC Omnibus)

06-12920118 (sms/whatsapp)

www.dansstudiolinde.nl

info@dansstudiolinde.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen