By Rachel FotografieLiefde voor fotograferen heb ik al sinds mijn jeugd, maar toch ben ik ooit het pad gaan volgen in de sector zorg & welzijn. Sinds 2015 volg ik mijn passie en heb ik mij volledig op fotografie gestort.

Ik ben echt een mensenmens en dit zie je ook terug in mijn fotografie. Ik vind elk mens mooi en uniek, iedereen heeft zijn eigen verhaal. Ik kan genieten van de kleine dingen in het leven, maar in mijn fotografie vind ik de uitdaging juist in de bijzondere momenten zoals een bruiloft, zwangerschap en bij pasgeboren baby’s.

Het vastleggen van  bijzonder momenten vind ik prachtig. Je vangt de herinnering in beeld en daarbij creëer je een verhaal voor altijd. Keer op keer en generaties lang genieten van dit speciale moment.

Jullie lovestory leg ik graag op een ongedwongen manier vast, want beelden kunnen vaak meer zeggen dan woorden. Deze momenten leg ik vast doormiddel van kleine trucjes waardoor jullie altijd op de foto komen precies zoals jullie zijn. Geen statig portret, maar een reportage ongedwongen met echte emoties.

Alle fotoreportages vinden plaats in de allermooiste studio, namelijk buiten in de natuur. Elke dag een andere prachtige setting en de mogelijkheid om ongedwongen te bewegen. Kiezen jullie voor een reportage klein of groot? Bij elke reportage krijgen jullie standaard een fotoalbum. Huiselijk zoals ik zelf ook ben zijn jullie welkom bij mij thuis aan de Bakerwaard om te genieten van jullie reportage en het bespreken van jullie wensen rondom het album.

Wacht niet langer en neem contact op, zodat ik jullie lovestory kan vastleggen. Jullie herinnering blijft dan voor altijd gekoesterd!


Locatie

Bakerwaard 3

06-81938860

www.byrachelfotografie.nl

info@byrachelfotografie.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen