Bakkerij HilversOp 10 mei jl. heeft Bakker Hilvers zijn veertiende filiaal in Arnhem geopend in het fonkelnieuwe winkelcentrum in Schuytgraaf. Deniz Uyanik (28), zelf Schuytgraafbewoner, is filiaalhouder. Hij begon ruim dertien jaar geleden als zaterdaghulp bij Bakker Hilvers en groeide na het afronden van zijn mbo-opleiding filiaalmanagement door naar deze functie.

Deniz: ‘Heel belangrijk in dit filiaal is de vloeroven, waarin we live broden bakken net als in ons filiaal in Rijkerswoerd en Presikhaaf. Stoere broden, zoals desem- en speltbrood, met zo’n lekkere knapperige korst, doen het heel erg goed bij onze klanten, hebben we gemerkt. Het past ook bij de wens van veel klanten om te kunnen zien waar hun voedsel vandaan komt. Verder staat Bakker Hilvers natuurlijk bekend om zijn dagverse, malse brood, goed gebak en lekkere tussendoortjes. Een écht lekkere, versgebakken ham-kaascroissant of een warme kwarkbol, wie lust dat nou niet?

We hebben een uitstekende start gemaakt sinds de opening. Echt leuk om nu ook Schuytgraafbewoners te verwennen met onze heerlijke producten!’

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:30 uur
zaterdag 08:30 – 17:00 uur


Locatie

Fortunastraat 9
6846 XZ Arnhem

026-3644141

www.bakkerhilvers.nl/schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen