AMI KappersMijn naam is Brigitte en 13 jaar geleden begon ik, met veel plezier en passie, bij AMI Kappers. Al bijna vijftig jaar staat AMI Kappers voor inspirerend haaradvies in een prettige omgeving. En nu ook eindelijk in Schuytgraaf!

In de stoel bij onze vakmensen wordt er met je meegedacht, naar je geluisterd en op basis van jouw stijl en wensen een coupe gecreƫerd die echt bij je past. We weten alles van de laatste haartrends en technieken, zodat we jou kunnen voorzien van een passend en goed advies. Door altijd net dat beetje meer te geven, proberen we van elk salonbezoek iets onvergetelijks te maken.

Ik ben een geboren en getogen Arnhemse, dus ik ken Schuytgraaf goed. Ook heb ik Schuytgraaf de afgelopen jaren zien groeien en is het een fijne plek geworden om te werken en wonen. Met de opening van het nieuwe winkelcentrum zijn er nog meer kansen voor Schuytgraaf om een nog prettigere woonomgeving te worden.

AMI Kappers zorgt ervoor dat jij altijd lekker in je haar zit! Elk mens is uniek. Jouw kapsel is dan ook heel persoonlijk. Wat wel voor iedereen geldt: met mooi haar voel jij je op je best. Soms kan het vinden van een kapsel waar jij blij van wordt een hele zoektocht zijn. Gelukkig zijn daar onze AMI-vakmensen! Zij zijn in staat om jouw wensen te vertalen naar een kapsel dat past bij jouw identiteit.

Openingstijden
  • Maandag 09:00 – 18:00
  • Dinsdag 09:00 – 18:00
  • Woensdag 09:00 – 20:00
  • Donderdag 09:00 – 18:00
  • Vrijdag 09:00 – 20:00
  • Zaterdag 09:00 – 16:00

Locatie

Fortunastraat 24
6846 XZ Arnhem

026-7370285

www.amikappers.nl/vestigingen/arnhem-schuytgraaf/

schuytgraaf@amikappers.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen