Albert Heijn en Gall & GallVanaf 2004 zaten wij als eerste winkel in Schuytgraaf. Wij verwelkomen u 10 mei graag in een ruim 2,5 keer zo grote, nieuwe winkel met het grootste en lekkerste assortiment. Verantwoord genieten met snackgroente, fruit van over de gehele wereld gepresenteerd op een groot biologisch eiland. Verleidelijke broodgeuren van onze ruime broodafdeling met verse broodjes en lekkere koekjes of tussendoortjes. Daarnaast Hollandse en buitenlandse kazen in combinatie met lekkere verse vleeswaren en andere delicatessen. Een extra groot opgezet zelfscanplein en natuurlijk de vertrouwde gezichten van onze medewerkers.

Naast Albert Heijn zullen wij een grote en volwaardige Gall&Gall openen, waarin alle verschillende soorten dranken beschikbaar zullen zijn.

Dries en Go

Na vele verzoeken om een DRIES en CO goed nieuws: het kleine broertje van Dries in de vorm van een DRIES en GO zal verschijnen. Hier kunt u genieten van verse belegde broodjes in combinatie met een lekkere koffie of een ijsje.

 


Locatie

Winkelcentrum Schuytgraaf

026-3830347

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen