Wijkfeest Schuytgraaf komt eraan

10 september 2022Na een lange periode vol beperkingen vanwege corona is het eindelijk weer mogelijk om iets groots te organiseren vanuit de wijkvereniging. En hoe mooi is het om op Nationale Burendag een wijkfeest te organiseren, waarbij we graag de bewoners van onze wijk met elkaar willen verbinden.

Nationale Burendag

Op zaterdag 24 september 2022 is het Nationale Burendag en organiseert Wijkvereniging inSchuytgraaf een wijkfeest in Schuytgraaf. Iedereen is van harte welkom bij Winkelcentrum Schuytgraaf. Van 14.00 tot 20.00 uur zijn er diverse activiteiten voor jong en oud.

Thema: verbinden

Dit jaar staat het wijkfeest in het teken van “verbinden”. Eten verbindt, muziek verbindt, allerlei leuke activiteiten die mensen verbinden. Jij komt toch zeker ook? We bieden met onder andere de lokale ondernemers en Vitanos een gevarieerd aanbod van eten en drinken. Maar we zorgen ook voor gevarieerde muziek. Om heerlijk naar te luisteren of op te dansen.
Tip: kom zeker met een niet al te volle maag, zodat je al het lekkers kunt uitproberen!

Diverse activiteiten

Sportbedrijf Arnhem biedt activiteiten aan waar samenwerking centraal staat. Voor kinderen zijn er diverse gratis activiteiten, zo kan je deelnemen aan een stormbaan, een bungee trampoline, schminken en stenen versieren. Deze activiteiten zijn gratis en worden je aangeboden door de wijkvereniging. We zijn bezig met nog meer leuke activiteiten voor jong en oud. Dus houd onze sociale media kanalen goed in de gaten voor updates rondom het wijkfeest!

Gratis toegang

Het terrein (bij Winkelcentrum Schuytgraaf) is gratis toegankelijk en dat geldt ook voor de meeste activiteiten. Haal ook je gratis koffie, thee of ranja bij de kraam van de wijkvereniging. We maken er een gezellige dag van! Graag zien we je zaterdag 24 september!

Blijf op de hoogte

Benieuwd wat we allemaal gaan doen? Volg dan onze sociale media kanalen, Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en Pinterest.  Heb je Facebook? Volg dan het evenement, dan weet je zeker dat je niks mist!. Je kunt ook contact opnemen met de werkgroep via wijkfeest@inSchuytgraaf.nl.

Helpen tijdens het wijkfeest?

Wil je op een andere leuke manier in contact komen met andere buurtbewoners, en hou je ervan om een handje te helpen op een leuk evenement? Dan kunnen we je goed gebruiken. We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die tijdens het wijkfeest willen meehelpen. Onder andere voor in onze stand om koffie, thee en ranja te schenken, als begeleider bij een (kinder)activiteit, en bij de  opbouw en het afbreken. Interesse? Stuur dan een mailtje naar de werkgroep: wijkfeest@inSchuytgraaf.nl.

Over wijkvereniging inSchuytgraaf

Wijkvereniging inSchuytgraaf organiseert leuke activiteiten voor alle bewoners in Schuytgraaf. Zo heb je vast al eens deelgenomen aan het paaseieren zoeken, de spannende bingo, pubquiz of gps-tocht en de jaarlijkse sinterklaasintocht.

Lid worden?

Je bent lid van de wijkvereniging voor slechts € 12,- per huishouden per jaar. Je profiteert dan van korting of andere extra’s tijdens onze activiteiten. Meer weten over het lidmaatschap of je gelijk aanmelden? Dat kan via www.inSchuytgraaf.nl/word-lid.

Locatie

Winkelcentrum en Park Schuytgraaf

www.inSchuytgraaf.nl

wijkfeest@inSchuytgraaf.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen