Feestelijke onthulling naam horecapaviljoen: FortVier

23 augustus 2019Op deze zonnige vrijdagmiddag komen vele bewoners van Schuytgraaf samen om kennis te maken met de ondernemers én om de definitieve naam van het horecapaviljoen te horen.

FortVier

Sander Wind (verantwoordelijk voor het horeca gedeelte) houdt voor zo’n 120 aanwezige een toespraak. “Na ongeveer 10 jaar de werktitel horecapaviljoen Schuytgraaf te hebben gebruikt, zal de nieuwe naam nog wel even wennen zijn”. De definitieve naam wordt vervolgens door alle betrokken samen onthuld door de vlag te hijsen. Dit zijn Ton van Trienen, Danny Bosman, Maarten Kamp, Sander Wind (ondernemers), en Ronald Volten (chefkok) en Vivian van Trienen (leerwerkbedrijf).

Na het hijsen van de vlag blijkt de nieuwe naam te zijn: FortVier.

De toelichting bij de naam is dat Schuytgraaf in het gebied ligt dat deel uit maakte van de Limes. Dit is de voormalige noordgrens van het Romeinse Rijk met haar forten en castella. Om de castella heen ontstonden dorpjes en steden, waaronder Arnhem. De naam FortVier is een verwijzing naar deze geschiedenis. En daarbij zijn het Vier vrienden, samen op zoek naar een toffe plek om te genieten, zo begon FortVier. Dichtbij huis, dichtbij onszelf. FortVier houdt van echt. Van góed en lekker eten. Van verse producten van de boer in de buurt, met liefde bereid door de beste chefs. Van het leven vieren, gewoon omdat het dinsdag, vier uur ’s middags of Dierendag is. Het leven vieren kan altijd! 

Een eigentijds horecapaviljoen

FortVier wordt een eigentijds horecapaviljoen aan en op het water van de Schuytse Laak en is 7 dagen per week vanaf 10.30 uur geopend. Het krijgt een groot terras dat middels een vlonder doorloopt tot boven het water (met hekje zodat het ook kindvriendelijke is). De keuken zal zich richten op hoogwaardige kwaliteit en gerechten, bedoeld om je smaakpapillen te prikkelen. Dit alles volgens een bar bistro formule met Betuwse invloeden. FortVier gaat ook een eigen biertje schenken, wat deze zonnige middag al met smaak gedronken wordt. 

Opening begin december

Eind augustus start een 20 weken durende bouwperiode. Als alles meezit gaan de deuren van FortVier rond 1 december open. FortVier is vanaf dan te bezoeken voor een lunch, borrel of diner. Een feestje, bruiloft of familiediner? Het kan bij FortVier! 

Vier je pas
Nu al zin in een diner of plannen voor het geven van een feest? Koop dan alvast je horecategoed met VIER JE PAS. Voor particulieren is er al een pas vanaf €50,00. Schaf je een pas aan voor 30 november 2019? Dan krijg je op 1 januari 2020 25% horecategoed cadeau op je reeds aangeschafte horecategoed. Laat u het nog een jaartje staan dan komt er op 1 januari 2021 gewoon weer 25% bij! Meer informatie is te vinden op www.fortvier.nl

 


Locatie

http://www.fortvier.nl/


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen