Afvalkalender Arnhem 2019 beschikbaar

29 december 2018Gemeente Arnhem heeft samen met SUEZ, de afvalverwerker van de gemeente, de Afvalkalender 2019 beschikbaar gesteld. Deze is in te zien via deze link. De site biedt tevens de mogelijkheid om de kalender te downloaden als PDF of toe te voegen aan je digitale agenda.

Kerstbomen

De gemeente haalt op donderdag 10 januari kerstbomen op. De bomen dienen zonder versiering te worden aangeboden op de container-opstelplaatsen of nabij de ondergrondse GFT containers. De (kunststof)pot dient verwijderd te zijn. Wijkvereniging inSchuytgraaf organiseert op zondag 6 januari de traditionele kerstboomverbranding. Kerstbomen kunnen tussen 12.00 en 18.00 uur aangeboden worden op het terrein voor De Buitenplaats (Marasingel 19). Bij inlevering ontvang je per boom een lootje waarmee leuke prijsjes te winnen zijn. De prijsuitreiking is om 18.20 uur en men dient aanwezig te zijn.

Afvalbalie Arnhem

De afvalbalie is een digitaal loket waarmee via internet allerlei soorten meldingen met betrekking tot de afvalinzameling kan ingeven. Het aanvragen van ophalen grofvuil, grof tuinafval en elektrische apparaten kan via deze website geregeld worden. Ook het aanvragen van een nieuwe of andere minicontainer, of een vervangende afvalpas kan via de afvalbalie geregeld worden.


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen