EventMakers zoekt vrijwilligers voor het FIVB WK Volleybal Vrouwen 2022

6 juli 2022Het grootste vrouwen volleybalevenement ter wereld komt voor het eerst naar Nederland toe! In de uitvoering zijn wij, EventMakers, op zoek naar vrijwilligers die een steentje willen bijdragen aan dit fantastische evenement.

WK Volleybal Vrouwen

In september en oktober 2022 wordt het FIVB WK Volleybal Vrouwen voor de eerste keer in de historie in Nederland gespeeld. Het vierjaarlijkse wereldkampioenschap duurt ruim drie weken en aan het evenement nemen 24 landen van vijf verschillende continenten deel. In totaal worden ruim honderd wedstrijden gespeeld. Een enorm evenement dus! Het WK wordt in samenwerking met de Poolse volleybalbond georganiseerd.

Gelredome

In Nederland speelt het evenement zich af op drie locaties: Gelredome in Arnhem, Ahoy in Rotterdam en Omnisport in Apeldoorn. In Arnhem komen wij langs van 23 september tot en met 2
oktober en jij kan daar bij zijn!

Vrijwilligers

Om dit evenement tot een daverend succes te maken hebben wij vrijwilligers nodig. De vrijwilligers vervullen verschillende leuke rollen en vanwege het formaat van het evenement zijn veel vrijwilligers nodig. Wil jij graag je steentje bijdragen aan dit evenement? Kijk dan op de website van www.eventmakers.nl voor meer informatie, of geef je direct op!

Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen