Voorwaarden aanmelden evenementen of activiteiten in de wijkagenda

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden voor het plaatsen van een evenement of activiteit in de wijkagenda. Hieronder staan de voorwaarden:

 

  • De evenementen of activiteiten mogen niet van commerciële aard.
  • De evenementen of activiteit moeten in Schuytgraaf of direct aangrenzende wijken liggen, namelijk: Elderveld, De Laar West, in Driel of deelgebied De Park van Park Lingezegen.
  • Als er kosten bij het evenement of activiteit komen kijken, mogen deze alleen kostendekkend zijn, dus noodzakelijk om het te organiseren. Er mag dus niet verdiend worden aan het evenement of activiteit.*

 

Wat gebeurt er als je een evenement of activiteit aanmeldt voor de wijkagenda?

De aanmelding komt binnen bij de werkgroep Communicatie. Deze vrijwilligers beoordelen de aanmelding en zetten deze online als deze aan de bovenstaande voorwaarden voldoet. Indien de werkgroep vragen heeft, wordt er met de organisatie contact opgenomen.

De werkgroep zal z.s.m. de aanvraag in behandeling nemen, dit kan even duren. Het advies is dan ook om jouw activiteit op tijd aan te melden.

 

Vragen?

Heb je vragen, neem dan contact op met de werkgroep Communicatie via pr@inSchuytgraaf.nl of stuur een bericht via één van de sociale media kanalen waar inSchuytgraaf actief op is.

 

* Let op: Stuur je een evenement of activiteit in waar kosten aan verbonden zijn, dan zal dit altijd worden beoordeeld door de werkgroep Communicatie.

 

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen