Zing mee met zanggroep Exclusief

2 mei 2015Zing jij graag en heb je wat zangervaring? Kom dan meezingen bij Zanggroep Exclusief, naar eigen zeggen het gezelligste koor van Arnhem-Zuid!  

Zanggroep Exclusief is een enthousiaste groep bestaande uit veertien zangeressen en acht zangers. Ze zingen drie- en vierstemmige nummers, waarbij ook aandacht wordt besteed aan de beleving en de presentatie van de nummers. Enkele keren per jaar treden ze op om anderen te vermaken en om zichzelf scherp te houden. Het koor wordt begeleid door een vaste pianist.

Pop en ‘feelgood’muziek

Het repertoire bestaat uit popmuziek en zogenaamde feel good muziek. Diversiteit in de nummers vinden het koor belangrijk, zodat ze plezier houden in het zingen. Daarom zingen ze zowel modern als klassiek, rustig en up-tempo, pop en wereldmuziek. Met Kerst hebben ze een Exclusief repertoire waarmee ze al enkele jaren optredens verzorgen tijdens de Warme Winterweken, de Kerstmarkt van de Rijnhal en in verzorgingshuizen.

Meedoen?

Zanggroep Exclusief repeteert elke maandagavond in de Lea Dasbergschool (Pythagorasstraat 9, Rijkerswoerd) van 20.00 -22. 00 uur. Met name op de alten zoekt het koor nog uitbreiding, maar ook bij de andere partijen is er ruimte.

Wil je komen luisteren of meedoen? Exclusief is te bereiken per e-mail en telefoon: zanggroep.exclusief@hotmail.com of 088-6061635 (Loes). Of kijk op de website: https://zanggroepexclusief.wordpress.com/


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen