Workshop voor kinderen om samen brandnetelpesto en perenlimonade te maken

1 september 2020Op 19 september van 14:00 tot 16:00 uur wordt er een workshop gehouden voor kinderen. Deze geeft ze de gelegenheid om al jong te leren wat de natuur te bieden heeft. Ze gaan pesto van brandnetels en een lekkere zelf geplukte perenlimonade maken. Er is natuurlijk begeleiding bij.

Wat houdt de activiteit in?

Bij deze workshop ga je eerst alle benodigdheden plukken. Die vind je op het terrein aan de bomen en op de grond. De begeleiding zorgt wel dat je je niet aan de brandnetels prikt. Vervolgens ga je dan aan de slag om een heerlijke pesto van de brandnetels te maken. Ook maak je lekkere limonade van de peren. Aan het eind van de workshop krijg je je zelf gemaakte pesto in een potje mee naar huis. De limonade drink je gezellig met de groep op!

Nuttige informatie en aanmelding

De workshop wordt gehouden op Landerij De Park, het centrum voor natuurbeleving. Op het gras tussen De Kas en De Moestuin vindt de activiteit plaats. Er kunnen maximaal 15 kinderen deelnemen. De kosten van de workshop zijn 5,00 euro per kind. Meer specifieke informatie vind je op de wijkagenda van inSchuytgraaf.

Landerij De Park organiseert vaker activiteiten en workshops die voor velen de moeite waard zijn. Ook hier worden activiteiten langzaam opgestart met de maatregelingen in acht genomen.Je kunt ze vinden op de website van Landerij De Park en vaak ook op de wijkagenda van de wijkvereniging.

Ben jij in de leeftijd tussen zeven en twaalf jaar en lijkt het je leuk om mee te doen aan de workshop brandnetelpasta en perenlimonade maken? Meld je dan vóór 15 september aan, via dit e-mail adres.


Locatie

Landerij De Park
De Park 12
Elst
Tussen Schuytgraaf (Arnhem) en Elst

https://www.landerijdepark.nl/


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen