Wijvenkraam & de Luie Hond slaan handen ineen voor spetterend winterevent

23 december 2016Na een korte break is Wijvenkraam op zaterdag 28 en zondag 29 januari weer terug! De stoerste vintage mode- en designmarkt voor vrouwen is voor deze editie de samenwerking aangegaan met Festival De Luie Hond, hét foodtruckfestival van Arnhem & omstreken. Voor dit speciale evenement wordt de hal van Paintballworld Arnhem, gelegen op een steenworp afstand van Schuytgraaf, omgetoverd tot een dikke vintage markt voor stoere chicks, gecombineerd met mobiele keukens uit alle windstreken, live optredens & meer.

Fashionlovers

Fashionlovers kunnen op zaterdag vanaf 13.00-18.00 en zondag van 11.00 -17.00 los om hun tassen te vullen met vintage kleding, kunst, handmade sierraden en nog veel meer waar vrouwen geen genoeg van kunnen krijgen! DJ’s en bands zorgen voor chille funk, soul & reggae beats en er zijn heerlijke foodtrucks met o.a. winterse stamppot, warme soep & zoete lekkernijen. Kinderen hoeven zich ook niet te vervelen: zij kunnen tijdens het event lasergamen en ook laten sminken.

Dames met een uitpuilende kledingkast kunnen ook deze editie zelf hun vintage pareltjes of zelfgemaakte meesterwerken verkopen: zij huren via de website van Wijvenkraam een standplaats! Voor deze editie zijn er bovendien ook een beperkt aantal huisjes te huur.

Wijvenkraam

Wijvenkraam is ontstaan in Duitsland (Düsseldorf), waar het concept zich al bewezen heeft met soms wel meer dan tienduizend bezoekers. Met inmiddels al negen enorm succesvolle edities in de Gelderse hoofdstad is Wijvenkraam uitgegroeid tot een begrip in Arnhem en omgeving voor alle stoere ladies die van mode, vintage en design houden.

Tijden
Vrijdag 27 januari: 16.00 – 23.00 (GÉÉN Wijvenkraam)
Zaterdag 28 januari: 13.00 – 23.00; Wijvenkraam: 13.00 – 18.00
Zondag 29 januari: 11.00 – 20.00; Wijvenkraam: 11.00 – 17.00

Locatie: Paintballworld Arnhem, Meinerswijk 13A
Toegang Luie Hond inclusief Wijvenkraam: € 5,- (kinderen t/m 12 jaar gratis)

Zie ook: www.wijvenkraam.nl/
www.festivaldeluiehond.nl en
Facebook


Locatie


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen