Wijkvereniging organiseert Sinterklaas KinderBingo op zondag 29 november

7 november 2020Hoor, wie klopt daar kinderen? Ook dit jaar komt Sinterklaas weer in het land. Helaas gooit corona dit jaar wat roet in het eten. Evenementen zoals de Sinterklaasintocht kunnen hierdoor helaas niet doorgaan. Als alternatief organiseert Wijkvereniging inSchuytgraaf op zondag 29 november 2020 een online kinderbingo voor alle kinderen in Schuytgraaf. Dus, wil je toch nog een beetje Sinterklaas vieren? Meld je dan nu aan!

Programma

Met onze enige echte inSchuytgraaf BingoPiet raak je ook online gemakkelijk in de Sintsfeer! Thuis vanaf jouw bank of waar je wilt. Je hebt alleen een computer, laptop of scherm met internetverbinding nodig. Je kunt zelfs actief meedoen aan de interactieve kinderbingo. Zet jouw geluid aan en zing mee met de BingoPiet. Wie weet maak jij kans op een gave speelgoedprijs. We hebben de bingo opgesplitst in twee leeftijdscategorieën. Van 14.30 tot 15.30 uur is er een bingo voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. Van 16.00 – 17.00 uur zijn alle kinderen van 9 t/m 12 jaar van harte welkom.

Gezellige bingo met gave prijzen

Onze enthousiaste BingoPiet draait de ballen. We spelen met drie bingokaarten. Je maakt kans op gave (speelgoed)prijzen ter waarde van € 25,- en € 50,-. Daarnaast is er een MEGA hoofdprijs die maar liefst € 100,- waard is. In totaal spelen we per leeftijdscategorie dus zes ronden. Het totale prijzengeld bedraagt maar liefst € 500,-. Jij doet toch ook mee?

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor de kinderbingo via onze website. Aanmelden is uitsluitend voor bewoners van Schuytgraaf. Je kunt de bestelde bingokaarten afhalen op zaterdag 28 november tussen 9.00-10.00 uur of 19.00-20.00 uur bij de vermeldde adressen in het aanmeldformulier. Tegen betaling kun je ook een bingostift mee bestellen à € 1,- per stuk via het aanmeldformulier. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding. Daarnaast ontvang je enkele dagen voor aanvang van de bingo informatie over het inloggen.

Leden van de wijkvereniging altijd prijs!

Is jouw huishouden lid van de wijkvereniging? Geef dit dan aan bij je aanmelding. Je ontvangt dan voor de door jou opgegeven kinderen een kleine goodiebag bij het afhalen van de bingokaarten.

Let op! In verband met de praktische organisatie ontvang je alleen een goodiebag bij aanmelding als lid, wanneer je je hebt aangemeld vóór zondag 15 november 2020. Na deze datum kun je je uiteraard nog wel aanmelden voor de bingo, maar ontvang je geen goodiebag meer.

Nog geen lid van de wijkvereniging?

Meld je dan nu hier aan. Je ontvangt een gratis goodiebag voor jouw kinderen bij het ophalen van de bingokaarten.


Locatie

www.inschuytgraaf.nl

sinterklaas@inschuytgraaf.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen