Wijkvereniging inSchuytgraaf organiseert weer succesvolle online bingo

4 oktober 2020Op zaterdag 26 september speelden vijftig huishoudens in Schuytgraaf mee met de tweede online bingo van wijkvereniging inSchuytgraaf. In bijna ieder huishouden werd er met meerdere spelers en bingoboekjes gespeeld. Het aantal deelnemers was dus nog veel en veel groter dan vijftig.

Groot Succes

Om 19:30 uur ving de bingo-avond aan met een korte, duidelijke instructie. Vervolgens kon het spel gedeelte van start gaan. Het beeld en geluid was goed. Bij de meeste huishoudens was er prima beeld en geluid. Op elke bingokaart werd er gespeeld voor een bepaald gedeelte, zoals twee rijen. Vervolgens dan de gehele kaart. Er was slechts één keer dubbel bingo. Na een benaderingsvraag kreeg de winnaar daarvan de bedoelde prijs toebedeeld. De verliezer kreeg een mooie troostprijs. Er vonden geen serenades plaats, want er waren geen valse bingo’s.

Prijzen

Met de laatste bingokaart werd er alleen voor de volle kaart gespeeld. Na een spannende avond leverde deze laatste bingo een prachtige hoofdprijs op van een etentje ter waarde van €100 bij FortVier. Maar ook de andere prijzen waren niet te versmaden, zoals een gourmetstel met vleesbon, een bon voor de schoonheidsspecialiste, een pedicurebon, een gezelschapsspel, een sportpakket en veel meer. De winnaars waren op dat moment al erg blij. De dag erna kregen de winnaars hun prijzen thuisbezorgd. Op dat moment waren ze nog veel enthousiaster.

Reacties en dank

Emiel Turk en Ilona de Graaff presenteerden de avond. Ze deden dit met veel plezier en enthousiasme. Uit de vele reacties die binnen kwamen, kwam duidelijk naar voren dat de werkgroep bingo de avond weer geweldig georganiseerd had. Het presentatie-duo en de organisatoren werden veelvuldig bedankt door de deelnemers. De dank gaat ook uit naar de sponsoren, namelijk Albert Heijn Schuytgraaf en Natural Skin Balance, die hebben bijgedragen aan de prijzen.


Locatie

online vanuit huis

www.inschuytgraaf.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen