Wijkvereniging inSchuytgraaf organiseert Koningsdagbingo

15 april 2021Op dinsdag 27 april organiseert Wijkvereniging inSchuytgraaf opnieuw een Bingo! Deze avond zal het thema Koningsdag krijgen! Ook deze keer zal de bingo online plaatsvinden.

Twee Bingo’s

Er staan deze keer zelfs twee bingo’s op de planning! Via zoom kun je meedoen op je computer, laptop, tablet of smartphone. Allereerst is er ’s middags een kinderbingo voor kinderen van basisschoolleeftijd. Deze begint om 16:00 uur, maar het is mogelijk vanaf 15:30 uur je aan te melden voor technische vragen of checken of alles werkt. De bingo zelf zal een uur duren.

Ten tweede is er ’s avonds een bingo voor volwassenen. Deze gaat 0m 19:30 uur van start. Hiervoor kun je je vanaf 19:00 uur aanmelden. De volwassenbingo is afgelopen tussen 21:00 en 21:30 uur. Er is tussendoor wel nog tien minuten pauze om de glazen bij te vullen, een hapje te nemen of voor een hoognodige andere activiteit.

Mooie prijzen

Eén set bingo kaarten voor zes speelronden kost € 5,- (1 kaart per ronde). Voor de kinderbingo is dit € 2,50. Ook kun je een bingostift kopen voor € 1,-. Bij afhalen dient de bestelling per pin te worden afgerekend. Contante betalingen zijn niet mogelijk.

In vijf bingoronden is er twee keer kans op een hele mooie prijs! In de zesde bingoronde is een MEGA hoofdprijs te winnen. En de prijzen kunnen meteen na afloop worden opgehaald. Een foto van de winnaars wordt dan op prijs gesteld.

Lid worden van de wijkvereniging

Leden van de wijkvereniging kunnen zich zoals bij de meeste evenementen als eerste inschrijven. De link hiervoor kregen zij al in een mailing die op 6 april werd verstuurd. Wil je graag lid worden en voor slechts 12 euro per jaar, per huishouden, profiteren van ledenvoordeel op onze evenementen? Meld je dan aan via deze link.

Aanmelden en Informatie

Voor vragen over de bingo is het mogelijk contact op te nemen via de e-mail. Inschrijving voor niet leden is inmiddels ook gestart. Iedereen uit Schuytgraaf kan zich aanmelden via deze link tot dinsdag 20 april. De kaarten kunnen op 23 of 24 april worden afgehaald. Natuurlijk ontvangt iedereen die zich heeft aangemeld nog nadere informatie.

Alvast veel plezier en succes!


Locatie

thuis, online

www.inSchuytgraaf.nl

bingo@inschuytgraaf.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen