Wijkvereniging inSchuytgraaf organiseert eerste Hap en Stap

24 juni 2021Nu de versoepelingen steeds verder worden doorgevoerd, ziet de wijkvereniging weer kans om een echt fysiek evenement op touw te zetten. Op zaterdag 10 juli a.s. organiseren ze de eerste Hap en Stap!

Wat houdt Hap en Stap in?

Je bezoekt drie horecagelegenheden voor een hapje en een drankje. Maar, voordat je die krijgt, moet je er wel wat voor doen. Je kan kiezen uit een lange of korte route, waarbij je deze gelegenheden aandoet. De korte route is ongeveer vijf en de lange zeven kilometer. Je kan lopen tussen 14:00 en 17:00 uur. Het is niet de bedoeling dat je de auto pakt of met de fiets gaat, want deze activiteit draait niet alleen om de Hap, maar ook om de Stap. Kinderen mogen natuurlijk wel steppen of skeeleren als de afstand te groot is. Bovendien is de route rolstoltoegankelijk. De activiteit gaat van start bij de voetbalvelden. Je komt onderweg drie horecagelegenheden tegen waar je een eigengemaakt hapje en/of drankje krijgt. Je kan daarnaast altijd zelf nog een andere consumptie kopen. Of even bijkomen op het terras.

Aanmelding

Leden van de wijkvereniging hebben al een e-mail toegestuurd gekregen, met de mogelijkheid tot aanmelding. Nu kunnen ook niet-leden zich voor dit evenement inschrijven via deze link. Vul het aanmeldformulier in voor de Hap en Stap-activiteit met de erbij vermelde aanwijzingen. De kosten voor leden zijn € 12,00 en voor niet-leden € 15,00. Mochten er nog vragen zijn dan kun je de leden van de organisatie hier mailen.

Graag tot 10 juli!


Locatie

voetbalvelden
Marasingel 251
6846 DX Arnhem

www.inschuytgraaf.nl

wijkfeest@inschuytgraaf.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen