Wijkplannen Schuytgraaf 2022

18 augustus 2021Jongeren hebben te weinig plekken in Schuytgraaf waar ze samen kunnen komen. Dat is een opmerking die het Team Leefomgeving steeds vaker krijgt van jongeren, wijkbewoners en professionals. Ook krijgen ze te horen dat er niet veel te doen is voor jongeren.

De behoefte van jongeren aan een eigen plek is daarom opgenomen in het ‘Wijkprogramma 2022 Schuytgraaf-Elderveld’ van Team Leefomgeving Schuytgraaf-Elderveld. Naast een tekort aan ontmoetingsplekken voor jongeren speelt er nog veel meer op het gebied van ontmoeten in de openbare ruimte en veiligheid.

Jaarlijks zet Team Leefomgeving wensen en ideeën om in doelen en acties die in het wijkprogramma komen te staan. Dit doen zij naar aanleiding van gesprekken en bijeenkomsten met bewoners, vrijwilligers en professionals. Met elkaar gaan ze hiermee aan de slag in de wijk.

Wijkprogramma 2022

Nieuwsgierig naar welke andere wensen en ideeën er uit Schuytgraaf in het wijkprogramma staan? Kijk dan in het Wijkprogramma 2022.  Klik hier voor het hele programma.

Aanvullen

Mis je iets in het Wijkprogramma 2022, wil je iets aanvullen of heb je wensen of ideeën voor het Wijkprogramma 2023? Laat het het Team Leefomgeving weten. Zij hebben als doel om Schuytgraaf een geweldige plek te maken om te wonen, werken en beleven.

Reactie doorgeven

Neem voor 5 september contact op met één van de wijkmanagers om jouw reactie op het wijkprogramma 2022 door te geven via het emailadres:

Schuytgraaf-Elderveld@leefomgevingarnhem.nl

Wensen & ideeën voor 2023

Wensen en ideeën voor 2023 kunnen in 2022 aan het Team Leefomgeving worden doorgeven.

Het Team Leefomgeving wil iedereen alvast bedanken voor hun reactie en wenst iedereen een fijne zomer toe.

 


Locatie

Schuytgraaf-Elderveld@leefomgevingarnhem.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen