Werkzaamheden nabij station Arnhem Zuid

13 augustus 2020Bij station Arnhem Zuid wordt er op 17 augustus 2020 begonnen met het verbinden van twee watergangen. Deze werkzaamheden zullen vermoedelijk klaar zijn voor kerst. Bij de werkzaamheden kan er sprake van overlast zijn.

Watergangen

Bij station Arnhem Zuid liggen twee watergangen, namelijk de watergang langs de Helenastraat en bij de Metamorfosenallee. De twee watergangen worden aan elkaar verbonden d.m.v. een grote duiker. Een duiker is een kokervormige constructie juist voor die verbinding tussen watergangen.  De duiker zal door de aannemer geplaatst worden onder de grond. Na de plaatsing zal de aannemer ervoor zorgen dat alles er netjes uitziet. Dan kan er een bestrating aangelegd worden rondom het appartementengebouw bij het station. De bouwinrit die aan de Metamorfosenallee wordt ook geruimd.

Overlast

Het parkeerterrein aan de zuidkant van het appartementengebouw is niet beschikbaar tijdens de werkzaamheden. Voor de bewoners van de appartementen komen er tijdelijke parkeerplaatsen. Deze zullen worden geplaatst aan de kant van het station en aan de noordzijde van de appartementen.


Locatie

Station Arnhem Zuid
Helenastraat
Metamorfosenallee


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen