Werkzaamheden MFC de Salamander

25 augustus 2019MFC de Salamander, het gebouw aan de Meikers 3, wordt uitgebreid met 5 klaslokalen. Deze uitbreiding vindt plaats op de begane grond onder de overkapping van het gebouw op het speelplein.

Planning

Vrijdag 23 augustus is aannemer KuiperArnhem begonnen met enkele voorbereidingen en op maandag 26 augustus wordt gestart met de werkzaamheden in opdracht van de gemeente Arnhem. Het streven is om de bouw eind 2019 gereed te hebben.

Verkeerssituatie

Een deel van de op het schoolplein gelegen ‘Kiss & Ride’- parkeerplaats wordt door de aannemer gebruikt voor o.a. opslag van bouwmaterialen. Dit deel wordt daarom voor de veiligheid met hekken afgezet. Doordat deze ‘Kiss & Ride’- parkeerplaats tijdelijk deels niet gebruikt kan worden is het mogelijk dat het autoverkeer tussen Meikers en Minervasingel, met name tijdens het halen en brengen van de schoolkinderen, enige overlast ervaart. Je kunt eventueel de buurt verlaten via het kruispunt Koningskers- Minervasingel.

De overlast wordt zoveel als mogelijk beperkt. De eerste week wordt een verkeersregelaar ingezet om het verkeer rondom de Salamander in goede banen te leiden.


Locatie


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen