Huiskamer van Schuytgraaf

15874808_1055056864622292_5279962812065176633_oEen ontmoetingsplek voor bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden in de wijk. Een plek voor een gesprek, een kop koffie, een ontmoeting, een bespreking,  een workshop, een flex werkplek, ontspanning of interactie voor, met en door mensen uit Schuytgraaf.  Een “eigen” plek waar bewoners en ondernemers diensten en activiteiten kunnen starten waar vanuit de wijk behoefte aan is.

Werkgroep Huiskamer van Schuytgraaf

De werkgroep Huiskamer van Schuytgraaf bestaat uit vrijwilligers die de handen in een geslagen hebben om een plek te maken waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, activiteiten kunnen ondernemen, besprekingen kunnen houden etc. Met het wegvallen van Omnibus als wijkcentrum ontstond een grote behoefte aan zo’n ruimte. En nu is het bijna zo ver. Onze werkgroep heeft op 22 november 2016 de stichting Huiskamer van Schuytgraaf opgericht en wij hebben op 22 december 2016 het huurcontract voor de accomodatie/activiteitenruimte ondertekend.

Huiskamer van Schuytgraaf heeft op 5 februari 2017 haar deuren geopend Het Lemoen 85!

Komende maand zijn wij druk met de invulling van het programma-aanbod. Hier gaan jullie snel meer van horen! Dit kan van alles zijn, van meidenclub tot yoga, van huiswerkbegeleiding tot taalcursus en van toneel tot flex werkplek. Zoek je een locatie om workshops of activiteiten te organiseren? Neem dan contact met ons op!

Volkshuisvesting Arnhem in gesprek met Femke en Ariel

.

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen