Wensboom verzamelt wensen van bezoekers voor Park Lingezegen

21 december 2020Bezoekers met een wens waarmee Park Lingezegen mooier, beter of leuker wordt kunnen deze vanaf vandaag achterlaten bij de Wensboom aan De Park! De wensboom is geplaatst als symbool voor de afronding van Park Lingezegen en de start van een nieuwe fase van beheer en doorontwikkeling van Park Lingezegen. Samen met inwoners en ondernemers in en rond Park Lingezegen de parkorganisatie het park mooier maken en dus aan de slag met jullie wensen!

Wensen voor Park Lingezegen

Een waterspeelplaats, bloeiende bloemenvelden, een nieuwe wandelroute of misschien wel een vaste plek voor theatervoorstellingen in de open lucht? Bezoekers kunnen hun wensen voor Park Lingezegen achterlaten bij onze wensboom door de QR-code op het bordje te scannen. Een keer per kwartaal worden de ingediende wensen door Park Lingezegen bekeken en wordt er een wens uitgekozen die samen met de inzender ontwikkeld wordt.

Wensboom als symbool voor nieuwe fase Park Lingezegen

De wensboom vormt een symbool voor de overgang van de aanlegfase naar het beheer- doorontwikkelfase van Park Lingezegen. Met de wensen die achtergelaten worden bij de wensboom wordt Park Lingezegen verder ontwikkeld. Het materiaal waar de boom van gemaakt is (corten-staal) vergaat niet en staat voor de lange duur waarvoor Park Lingezegen aangelegd is.

Dank aan alle betrokkenen bij de aanleg van Park Lingezegen

De afgelopen tien jaar is er door velen hard gewerkt aan de aanleg van Park Lingezegen. Met de wensboom willen we alle betrokkenen bij de realisatie van Park Lingezegen van harte bedanken.
Het oorspronkelijke plan was om afgelopen voorjaar de wensboom te onthullen, tijdens een feestelijke bijeenkomst met alle betrokkenen ter ere van de afronding van Park Lingezegen en de overgang naar de nieuwe fase. Dit is meermaals uitgesteld vanwege de uitbraak van het Coronavirus.

Daarom is ervoor gekozen om de boom juist nu, in de donkere dagen rond kerst, neer te zetten. Met de wensboom brengt Park Lingezegen zo ‘licht in de donkere dagen’. Volgend jaar gaat de parkorganisatie werken aan meerdere ‘wenspunten’ door heel Park Lingezegen, zodat door heel Park Lingezegen bezoekers hun wens voor het Park achter kunnen laten.


Locatie

Nabij Landerij De Park


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen