Wegwerkzaamheden op weg Cora Baltussenallee

11 oktober 2022In het weekend van 14 tot en met 17 oktober 2022 wordt er groot onderhoud uitgevoerd op de N837. Dit kan verkeershinder opleveren voor bijvoorbeeld bewoners van Schuytgraaf, die richting de snelweg A50 Heteren willen gaan.

Cora Baltussenallee

Van vrijdag 14 oktober 21:00 uur tot maandagochtend 17 oktober 06:00 uur worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd op het weggedeelte van de Cora Baltussenallee (N837). Om precies te zijn tussen de rotonde in aansluiting op de Verlengde Rijnstraat en de kruising met Grote Molenstraat in Elst. Het asfalt wordt namelijk vervangen op de N837. Houd dus rekening met verkeershinder en afsluiting van de weg tussen de A50 en Arnhem-Zuid.

Omleidingen

Tijdens de afsluiting wordt er van omleidingen gebruik gemaakt. Het gemotoriseerde verkeer op de A50 wordt vanuit het zuiden, via de A50 en de A12 via Arnhem omgeleid. Daarnaast vanuit het noorden van de A50, de A15 en de A325. Ook voor bestemmingsverkeer door Driel geldt een omleiding.

Meer informatie

Mocht je iemand kennen die gebruikt maakt van deze route, wil je dit dan aan diegene doorgeven? Vooral in het donker kan men anders voor verrassende of zelfs gevaarlijke situaties komen te staan. Voor meer informatie kun je op deze link klikken.


Locatie

Cora BaltussenAllee
Elst


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen