Weer twee auto’s in brand opgegaan in Schuytgraaf

21 mei 2021Op 19 mei 2021, midden in de nacht, zijn er twee auto’s in rook opgegaan. Van beide auto’s is weinig over. De betreffende autobrand vond plaats aan de Zomerdijk in Schuytgraaf.

Brandweer gealarmeerd

De brandweer van Arnhem werd gealarmeerd op woensdag 19 mei voor een voertuigbrand aan de Zomerdijk in onze wijk. Deze melding werd gedaan om 01:49 uur via een speciaal alarmeringsnetwerk tussen 112 en de hulpdiensten in Arnhem. Vervolgens ging de brandweer met spoed naar de gemelde plaats. Daar kon men de brand snel meester worden. Helaas waren de auto’s niet meer te redden.

Oorzaak brand

Na onderzoek door brandweer en politie leek het erop dat één van de auto’s in brand was gestoken. De vlammen van deze auto zijn op de daarnaast geparkeerde auto overgeslagen. Er is echter nog geen definitieve oorzaak bekend gemaakt. Ook is er nog niets gemeld over een eventuele dader of daders.

Eerdere branden

Buiten de wijk is de brandweer deze week bij nog twee brandende auto’s geroepen. Daarnaast hebben er eerder ook vele autobranden plaats gevonden in Arnhem, ook in Schuytgraaf. Meer hierover kun je hier lezen op de webpagina van inSchuytgraaf.

Mocht je informatie hebben over de branden, neem dan contact op met de politie, tel: 0900-8844.


Locatie

De Zomerdijk
Schuytgraaf
Arnhem

www.inschuytgraaf.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen