Webredactie inSchuytgraaf zoekt versterking

2 juni 2020De werkgroep communicatie inSchuytgraaf is op zoek naar versterking. De vrijwilligers in deze werkgroep zijn de drijvende kracht achter de wijkkrant Vierkrant inSchuytgraaf, Muurkrant inSchuytgraaf én de wijkwebsite inSchuytgraaf.nl met bijbehorende social media kanalen. Op dit moment bestaat de groep uit ongeveer 30 enthousiaste vrijwilligers die ieder op een ander vlak actief zijn.

Ondanks de grote groep vrijwilligers die actief zijn in de werkgroep is er dringend versterking nodig. Zo zijn wij op zoek naar enthousiaste versterking voor de webredactie.

Schrijfervaring is niet nodig, we helpen elkaar bij het redigeren van teksten voordat deze gepubliceerd worden. Spot jij altijd als eerste nieuwtjes online, sluit je dan aan bij de webredactie. Je helpt mee met het actueel houden van de website en de wekelijkse nieuwsbrief die naar honderden bewoners van Schuytgraaf verzonden wordt.

Aarzel niet en meld je aan

Past dit helemaal bij jou en wil jij graag een belangrijke bijdrage leveren aan dé website van Schuytgraaf? Aarzel dan niet langer en laat het ons weten! Stuur ons een mailtje (vierkrant@inschuytgraaf.nl) en wij nemen contact met je op om alles door te spreken.


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen