Webinar over bevallen in Arnhem

17 februari 2021Op donderdagavond 4 maart 2021 van 19.00 – 20.00 uur organiseert VSV Arnhem een webinar over bevallen. Deze VSV Arnhem is een samenwerking van verloskundigen praktijken, Rijnstate en kraamzorgbureaus. In ons Beschuytgraaf zullen er wellicht geïnteresseerden zijn voor deze webinar. Als de voorspellingen juist zijn zou het handig kunnen zijn om zes tot acht maanden na de start van de avondklok de webinar te herhalen.

Inhoud webinar

Het webinar is de vervanger van informatiedag Bevallen@Arnhem. Deze wordt normaal
gesproken vijf keer per jaar in Rijnstate georganiseerd. Aangezien bijeenkomsten momenteel niet mogelijk zijn, is voor deze mogelijkheid gekozen. Tijdens het webinar geeft het verloskundig team informatie. Zwangere vrouwen hebben namelijk kennis nodig over hun zwangerschap, het bevallen en de kraamtijd. Daarnaast zit het team ook klaar om de vragen van zwangere vrouwen te beantwoorden.

Aanmelden?

Ben je zwanger en wil je meer weten over jouw zwangerschap? Of heb je meer informatie nodig over bevallen of kraamtijd? Meld je dan aan voor webinar Bevallen@Arnhem. Meer informatie is te vinden op deze website. Daar vind je een link naar dit inschrijfformulier.
Je ontvangt bovendien een link om op donderdagavond 4 maart gemakkelijk te kunnen deelnemen. De deelname is gratis.

Nieuwe verloskamers in Rijnstate

Op 8 februari jl. zijn nieuwe verloskamers in Rijnstate ziekenhuis in gebruik genomen. Neem alvast een kijkje. Zoek op ‘Bevallen in Rijnstate, verloskamers’ op YouTube.

Locatie

thuis online

https://www.rijnstate.nl/agenda/2021/webinar-bevallen-rijnstate/


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen