Wandelsoos presenteert agenda 2015

18 december 2014De Wandelwagensoos in De Laar-Oost is de plek waar kersverse ouders elkaar ontmoeten en baby’s en peuters samen spelen. Op het programma van de Wandelwagensoos voor 2015 staan weer leuke activiteiten.

De Wandelwagensoos is er op maandag en vrijdagochtend, tussen 9:30 en 11:30 uur en is bedoeld voor ouders en hun kinderen tot 4 jaar. Voor de baby`s zijn er speelkleden en voor de dreumesen en peuters is er van alles te doen in de ruime speelhoek. Ouders kunnen gezellig een kopje koffie en thee drinken en andere ouders ontmoeten in een ongedwongen sfeer. De entree is 3,50 euro per volwassene inclusief gebruik van consumpties, kinderen gratis.

Dans
In januari start de Wandelwagensoos met zes aaneengesloten lessen dreumes/peuterdans op de maandagochtend onder leiding van docente Elise Kok. Uitgangspunt van de lessen is de beleving van de kinderen en het ontdekken van hun eigen lichaam door te bewegen op verschillende manieren en met verschillende thema’s.

Toneelles
9 januari verzorgt dramatherapeute Anne van Berne op zes achtereenvolgende  vrijdagen toneellessen voor kinderen van 2 en 3 jaar.
Door middel van spelletje, muziek, mimiek, schmink en verkleedkleding doen ze hun eerste stapjes op het gebied van theater en leren ze zodoende nieuwe manieren van uiting en veel over zichzelf. Ook zal hun fantasie geprikkeld worden met de zintuigen zoals horen, zien en voelen.

Met ingang van 1 december is de Wandelwagensoos op een nieuwe locatie in de wijk De Laar-Oost gestart in Boerderij de Kroon. Voor meer informatie en/of aanmelden, zie www.wandelwagensoos.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen