Vrijwilligersgala 2014

29 oktober 2014


Op zaterdag 8 november 2014 vindt voor de achtste keer het Arnhems Vrijwilligersgala plaats in Musis Sacrum.

Het gala is in 2007 in het leven geroepen om iets terug te doen voor onze Arnhemse vrijwilligers: mensen die zich onvoorwaardelijk inzetten voor anderen. Een succes zo bleek, want inmiddels zeven edities verder hebben meer dan 17.500 vrijwilligers een heerlijke avond beleefd, met een zeer gevarieerd programma in alle zalen van Musis Sacrum.

Voor wie is het Arnhems Vrijwilligersgala?

Het Arnhems Vrijwilligersgala is voor alle vrijwilligers in Arnhem: of je nu een keer per week helpt in de bibliotheek van het ziekenhuis of elke dag op de school van je kinderen in actie komt, de training van de jongste jeugd van de sportclub regelt, de wijkkrant bezorgt, het maakt niet uit.

De Ikra Award: Arnhemse vrijwilligersprijs

Elk jaar wordt er een doelgroep geselecteerd die extra het zonnetje wordt gezet. In 2014 is dat de groep vrijwilligers die zich bezighoudt met het thema WIJ[K] IN BEWEGING.

Wanneer u vindt dat een persoon, een groep of een initiatief binnen dit thema heel bijzonder is, kunt u dit tot 15 oktober 2014 nomineren voor de Ikra Award.

Hoe kan ik mij aanmelden voor het vrijwilligersgala?

Aanmelden kan via de organisatie waarbij u vrijwilligerswerk verricht. Alle Arnhemse instellingen die werken met meerdere vrijwilligers, nemen centraal de toegangskaarten bij ons af en verspreiden ze onder de aangemelde vrijwilligers. Als centraal aanmelden om welke reden dan ook niet gaat, individueel aanmelden kan ook: bezoekers@arnhemsvrijwilligersgala.nl. Geeft u dan wel door wat voor vrijwilligerswerk u doet en voor welke instelling of persoon. Aanmelden kan tot uiterlijk 25 oktober 2014.

Wat kosten de kaarten?

Elke vrijwilliger heeft recht op twee gratis toegangskaarten. In principe streven we ernaar om alles (toegang, consumpties, garderobe behalve alcoholische dranken) gratis te laten zijn. De afgelopen jaren is dat steeds gelukt, maar het is natuurlijk afhankelijk van onze sponsors.

Meer informatie

Wanneer u meer wilt weten over het Arnhems Vrijwilligersgala kunt u kijken op onze website: www.arnhemsvrijwilligersgala.nl of een mail sturen naar bezoekerscoördinator van het gala: bezoekers@arnhemsvrijwilligersgala.nl

Ten slotte

Wij willen graag veel mensen een fijne avond bezorgen, maar het aantal kaarten is niet oneindig. Zeker gezien het bijzondere programma van dit jaar raden wij u aan niet te lang te wachten met het reserveren van gratis kaarten.

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen