Vrijwilligers gezocht voor Landerij De Park

21 juni 2021De vrijwilligers van Landerij De Park zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor een aantal functies. Landerij De Park is het centrum voor natuurbeleving, gelegen tussen Schuytgraaf en Elst. Onderdeel zijn onder andere een kinderboerderij, natuurspeelplaats en waterrad. Zo’n 90 vrijwilligers zorgen voor de natuurattracties, het onderhoud van terrein en gebouwen en het draaien van de organisatie. Samen vormen zij een fantastische vrijwilligersorganisatie!
Zie je iets in de volgende vacatures?

Dierverzorgers kinderboerderij

De dierverzorgers van de kinderboerderij zoeken nieuwe collega’s. Hou je van dieren verzorgen en vind je het leuk om mensen kennis te laten maken met de dieren in de kinderboerderij? Dan ben jij de juiste persoon. Je hebt één keer per week dienst en af en toe in het weekend. Indien je vijftien jaar of ouder bent, dan kun je ook vakantiewerk, op vrijwillige basis, in de kinderboerderij doen.

Medewerker team Activiteiten en Ondersteuning

Nu Landerij De Park steeds meer activiteiten organiseert, zoekt ook het team Activiteiten en Ondersteuning versterking. Houd je van organiseren? Vind je het bovendien leuk om bijvoorbeeld (kinder-)activiteiten te begeleiden? Of hou je ervan de spin in het web te zijn van een organisatie? En ben je een echte administratieve ondersteuner? Kom eens praten welke werkzaamheden bij jou passen. Je helpt daarmee om Landerij De Park goed te laten draaien.

Assistent-beheerders

Team Beheer is op zoek naar twee assistent-beheerders. Ben je graag buiten en hou je er van je ogen goed de kost te geven? Vind je veiligheid belangrijk? En hou je er van als alles er pico bello bij ligt? Help dan mee bij Landerij De Park!

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over alle vacatures. Is één van de functies misschien iets voor jou? In dat geval kun je naar dit e-mail adres mailen. Dan wordt er contact met je opgenomen.
foto: Sabine verzorgt de loopeenden

Locatie

Landerij De Park
De Park 12
Elst

https://www.landerijdepark.nl/


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen