Vierkrant zoekt versterking, kom naar de Activiteitenmarkt!

29 maart 2019De werkgroep communicatie inSchuytgraaf is op zoek naar versterking. De vrijwilligers in deze werkgroep zijn de drijvende kracht achter de wijkkrant Vierkrant inSchuytgraaf, Muurkrant inSchuytgraaf én de wijkwebsite inSchuytgraaf.nl met bijbehorende social media kanalen. Op dit moment bestaat de groep uit ongeveer 30 enthousiaste vrijwilligers die ieder op een ander vlak actief zijn.

Ondanks de grote groep vrijwilligers die actief zijn in de werkgroep is er dringend versterking nodig. Zo kan de redactie van de Vierkrant versterking gebruiken, maar ook de webredactie. Daarnaast zijn er nog een aantal andere functies vacant, zoals technisch beheer van de muurkrant TV’s.

Schrijfervaring is niet nodig, we helpen elkaar bij het redigeren van teksten voordat ze gepubliceerd wordt. Spot jij altijd als eerste nieuwtjes online, sluit je dan aan bij de webredactie. Je helpt mee met het actueel houden van de website en de wekelijkse nieuwsbrief die naar honderden bewoners van Schuytgraaf verzonden wordt. Heb je nieuws met schrijven van stukjes, maar heb je wel verstand van IT? Dan kan je aansluiten bij het team van de Muurkrant.

Activiteitenmarkt zondag 31 maart

In opdracht van team Leefomgeving organiseert Spectrum Elan de Activiteitenmarkt ‘Dag van Schuytgraaf’. Deze vindt plaats aanstaande zondag van 14.00 tot 16.00 uur bij De Buitenplaats. De werkgroep communicatie is aanwezig op deze markt. Zou je graag meer willen weten wat deze bevlogen vrijwilligers doen voor de wijk en waar jij mogelijk een steentje aan kan bijdragen? Kom dan langs en maak kennis met hen!


Locatie

Marasingel 19

www.inSchuytgraaf.nl

vierkrant@inSchuytgraaf.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen