Vierkrant steunt KiKa met taartenbakwedstijd

2 augustus 2019De redactie van Vierkrant inSchuytgraaf organiseert weer een taartenbakwedstrijd. De wedstrijd vind plaats tijdens het jaarlijkse wijkfeest op 24 augustus.

Wijkfeest

Het jaarlijkse wijkfeest wordt dit jaar op zaterdag 24 augustus georganiseerd. Net als vorig jaar is het winkelcentrum Schuytgraaf het toneel voor het feest. “We hebben aan bewoners gevraagd wat ze graag willen tijdens het wijkfeest. Hieruit kwam een foodtruckfestival,” vertelt Esther Kruese, een van de organisatoren vanuit wijkvereniging inSchuytgraaf. “Er komen diverse foodtrucks met lekker eten en drinken maar er is ook live muziek en een djembee workshop. En ook voor kinderen is er van alles te doen,” laat Esther enthousiast weten.

Het wijkfeest is op 24 augustus van 16.00 uur tot en met 19.00 uur.

Taartenbakwedstrijd

Ook de redactie van Vierkrant inSchuytgraaf is aanwezig tijdens het wijkfeest. Dit jaar organiseren zij weer een taartenbakwedstrijd. “Deelnemers bakken thuis een heerlijke taart. Deze leveren ze bij aanvang van het wijkfeest bij onze kraam in en dan beoordelen wij de taarten,” vertelt Dennis Kramer van de redactie. De deelnemers aan de wedstrijd kunnen een prijs winnen. Er is een prijs te winnen voor de lekkerste taart en een prijs voor de mooiste/ meest bijzondere taart. Alle deelnemende taarten worden in stukjes verkocht aan bezoekers van het wijkfeest. De volledige opbrengst hiervan gaat naar KiKa. “Onze redactie vind KiKa een mooi doel dat past bij onze kinderrijke wijk. We hebben dit doel ook tijdens eerdere evenementen gesteund,” vertelt Dennis Kramer.

De redactie hoopt op veel deelnemers aan de wedstrijd, maar natuurlijk ook op veel mensen die de taarten komen proeven en daarmee KiKa steunen tijdens het wijkfeest. Mensen die het leuk vinden om mee te doen aan de wedstrijd kunnen zich opgeven bij de redactie via vierkrant@inSchuytgraaf.nl o.v.v. taartenbakwedstrijd.


Locatie

Winkelcentrum Schuytgraaf


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen