Vierkrant artikel: Anders kijken, meer bereiken

10 september 2022Daniël Albers woont al jaren met zijn vrouw en vier jongens in Bongeren. Hij is manager Leren en Ontwikkelen, trainer, en auteur van het boek Als je anders kijkt bereik je dingen die onmogelijk leken.

Een boek, en nu een theatershow?

Daniël helpt al jaren mensen in hun kracht te komen en hiermee dingen te bereiken die eerder onmogelijk leken. Toen in 2021 zijn boek uitkwam, was het door de coronaregels op dat moment niet mogelijk om een boekpresentatie of iets dergelijks te doen. Daarnaast kreeg hij van mensen die een doorbraaktraining bij hem gevolgd hadden steeds vaker de vraag of hij niet iets kon bedenken om andere mensen laagdrempelig kennis te laten maken met het thema MENSKRACHT. Toen kwam het idee voor een theatershow, waarin alle zintuigen worden geprikkeld.

Voor wie is deze show bedoeld?

Deze show is speciaal ontwikkeld voor mensen die op een laagdrempelige manier kennis willen maken met de kracht in zichzelf. Ze zullen erachter komen hoe ze meer ENERGIE krijgen, meer kunnen ONTSPANNEN en meer kunnen GENIETEN van hun leven. In deze show neemt Daniël je mee in hoe hij zelf met vallen en opstaan steeds meer in zijn kracht komt. Hij laat jou ervaren hoe jíj dat ook kunt.

Wat is je droom?

‘Mijn droom is om iedereen die maar wil in zijn kracht te laten komen. Via mijn site www.alsjeanderskijkt.nl kun je hier veel informatie over vinden. Daar staat ook de link naar mijn gratis alsjeanderskijkt-podcasts op Spotify. Ben je meer van het lezen en vind je het gaaf om zelf oefeningen te doen en/of technieken toe te passen, dan kun je als lezer van de Vierkrant mijn praktijkboek nu met 25% korting bestellen met de code vierkrant.

Kaarten voor de theatershow kun je rechtsreeks bestellen bij het Posttheater.’ De speeldatum is op donderdag 20 oktober 2022.

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen