Vandalisme in Schuytgraaf

5 augustus 2019foto: Tennisvereniging Schuytgraaf

Tennisvereniging Schuytgraaf werd slachtoffer van vernielingen

Afgelopen weekend zijn er bewijzen aangetroffen van ongenodigde bezoekers bij de Tennisvereniging Schuytgraaf. Blijkbaar hebben ze op het terras onder de overkapping gezeten. Helaas bleef het daar niet bij. Daarnaast hebben ze onder andere stoelen beschadigd en vernield.

Aangifte bij de politie Arnhem

De tennisvereniging heeft vanzelfsprekend aangifte gedaan bij de politie. Daarnaast gaat ze zelf onderzoeken welke maatregelen er nog meer ondernomen kunnen worden. Het is niet te hopen dat zo’n bezoek de tennisvereniging nogmaals overkomt. Ze verzoekt dan ook aan iedereen die ’s avonds of ’s nachts langs het park rijdt om oplettend te zijn. Als iemand mensen rond ziet hangen die niet op de tennisvereniging thuishoren, dan graag melding maken bij de politie. Lijkt het een dreigende situatie dan nooit zelf actie ondernemen. Getuigen van het vandalisme van dit weekend kunnen zich natuurlijk alsnog bij de politie melden.

Ook ongewenst bezoek bij De Buitenplaats

Afgelopen weekend was er ook bij De Buitenplaats onverwachts onwelkom bezoek. Wellicht dezelfde personen die de tennisvereniging bezochten? In de tuin werden op en rondom de picknicktafel bierflesjes en andere troep aangetroffen. Gelukkig zijn er bij De Buitenplaats voor zover bekend geen vernielingen gepleegd. Mocht iemand hier ’s nachts ongewenste bezoekers zien, dan wederom graag de politie waarschuwen. Als iedereen extra oplet, dan kan wellicht schade en een gevoel van onveiligheid voorkomen worden.

 

 


Locatie

Tennisvereniging Schuytgraaf
Marasingel 249
6846 DX Arnhem

https://www.tvschuytgraaf.nl/

info@tvschuytgraaf.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen