Vakantie activiteiten van Kinderwerk Rijnstad in Schuytgraaf

11 juli 2019Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Aynur Koc. De meesten van jullie zullen mij al kennen als tiener- en jongerenwerker in Schuytgraaf. Per 1 maart 2019 ben ik ook actief als kinderwerker in de wijk!

Kinderwerk van Rijnstad

Het kinderwerk van Rijnstad richt zich op kinderen van 4 t/m 12 jaar. Dit zijn kinderen die net wat extra aandacht nodig hebben op het vergroten van de sociale vaardigheden. Het kinderwerk biedt kinderen een veilige plek. Er is daar meer tijd en ruimte voor hen om te durven zijn en te laten zien wie ze zijn.

Kinderclub en vakantie activiteiten

Wekelijks vindt er een kinderclub plaats, waarbij aanmelding verplicht is. Momenteel zijn er diverse vakantie activiteiten in de wijk. Binnenkort vinden er bijvoorbeeld een ‘verrassingsuitje‘,  ‘Taarten van Abel‘ en een ‘Urban Day‘ plaats.  In Augustus is er nog een ‘Competitiedag‘ en ‘Recycle Knutselen‘. Daarbij kun je met ‘afval’ leuke dingen knutselen. Ook is er een speurtocht ter afsluiting.

Contact

Ik hoop jullie gauw te zien bij één van de activiteiten! Voor een overzicht hiervan kun je kijken op de Wijkagenda van inSchuytgraaf. Voor meer informatie kun je contact opnemen met mij, Aynur Koc, op 0655192628 of via de mail: a.koc@rijnstad.nl

 

 


Locatie

p/a
Pallas Atheneplein 2
6846 XA
Arnhem

0655192628

a.koc@rijnstad.nl


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen