Vacature alert: Reporter/Vlogger

1 juli 2023Binnen Wijkvereniging inSchuytgraaf komen weer een aantal vacatures beschikbaar. Lees snel verder, misschien zit er wel iets leuks voor jou bij!

Reporter/Vlogger voor Wijkvereniging Schuytgraaf

Maak jouw creatieve stempel op onze wijk zichtbaar!

Ben jij een enthousiaste en dynamische persoonlijkheid met een passie voor storytelling? Zoek je een kans om jouw creatieve talent te benutten en een belangrijke rol te spelen in het vergroten van de zichtbaarheid van onze wijkvereniging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Reporter/Vlogger voor onze wijkvereniging ben je de ogen en oren van onze levendige gemeenschap. Je zult verslag doen van de verschillende evenementen die we organiseren en deze omtoveren tot boeiende en vermakelijke content voor onze social media-kanalen. Of het nu gaat om een bruisend buurtfeest, een sportieve uitdaging of een cultureel festijn, jij zorgt ervoor dat de wereld weet wat er in onze wijk gebeurt.

Jouw taken omvatten onder andere:

1. Evenementverslaggeving: Als reporter ben je aanwezig bij de evenementen die door onze wijkvereniging worden georganiseerd. Je legt de sfeer vast, brengt de hoogtepunten in beeld en creëert boeiende content die onze volgers enthousiasmeert en betrekt.

2. Vlogproductie: Je bent een natuurlijke ster voor de camera en hebt een goed gevoel voor humor. Je gebruikt jouw vlogvaardigheden om een levendige en meeslepende kijkervaring te bieden aan ons publiek. Met jouw charisma en talent voor verhalen vertellen, weet je kijkers te boeien en te vermaken.

3. Korte interviews: Je voert korte interviews met wijkbewoners, vrijwilligers en andere betrokkenen tijdens evenementen. Hierdoor leg je de stemmen en verhalen vast die onze gemeenschap zo uniek maken. Je stelt interessante vragen, toont oprechte nieuwsgierigheid en weet de juiste sfeer te creëren om spontane en boeiende gesprekken te voeren.

Wij zoeken iemand die:

– Een natuurlijke entertainer is, met een aanstekelijk gevoel voor humor dat mensen kan laten lachen en glimlachen.

– Een passie heeft voor visuele storytelling en een bewezen vermogen om boeiende content te creëren voor sociale media.

– Comfortabel is voor de camera en goed weet hoe hij/zij zijn/haar persoonlijkheid en energie kan overbrengen op beeld.

– Creatief is en buiten de gebaande paden denkt om verhalen op een unieke en verfrissende manier te vertellen.

– Een vlotte communicator is en het vermogen heeft om met verschillende mensen in de wijk om te gaan, waardoor hij/zij gemakkelijk waardevolle connecties kan opbouwen.

– Een echte teamspeler is, die goed kan samenwerken met andere vrijwilligers en betrokkenen binnen de wijkvereniging.

– Affiniteit heeft met het maken van content en op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sociale media.

Als onderdeel van ons team krijg je de mogelijkheid om jouw Creatieve stempel op onze wijkvereniging te drukken en een verschil te maken in het leven van de bewoners. Je hebt de vrijheid om nieuwe ideeën voor content te verkennen en samen te werken met een gemotiveerd team dat jouw visie ondersteunt.

Wij bieden:

– Een uitdagende rol waarin je jouw passie voor storytelling kunt combineren met je talent voor visuele creatie.

– Een stimulerende en inspirerende werkomgeving waarin jouw ideeën en inbreng worden gewaardeerd.

– De mogelijkheid om je professionele vaardigheden op het gebied van contentcreatie, vloggen en interviewen verder te ontwikkelen.

– Een platform om jouw werk te delen met een breed publiek en een positieve impact te hebben op de gemeenschap.

– Flexibele werktijden die passen bij jouw agenda en beschikbaarheid.

– De kans om nieuwe mensen te ontmoeten, waardevolle contacten op te bouwen en betrokken te raken bij de bruisende activiteiten in onze wijk.

Solliciteer

Als jij de grappige, zelfverzekerde en creatieve persoon bent die we zoeken, stuur dan je cv, portfolio en een korte motivatiebrief waarin je jouw visie op het zichtbaar maken van onze wijkvereniging beschrijft. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze wijk de aandacht krijgt die het verdient! Stuur de gegevens op naar wijkvereniging@inSchuytgraaf.nl

Let op: deze vacature is op vrijwillige basis, aangezien wij een non-profit wijkvereniging zijn.


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen