Treinen rijden weer na storing bij NS

4 april 2022Je hebt het vast en zeker wel gemerkt, de treinen reden niet. De NS riep reizigers via sociale media op om een alternatieve route te vinden voor de reis.

 

Geen treinen door storing

De storing ontstond gister eind van de ochtend. De storing zorgde ervoor dat er geen actuele planning gemaakt kon worden voor de treinen en personeel.

“We realiseren ons goed dat we gister een enorm beroep hebben gedaan op het begrip en de zelfredzaamheid van de reiziger. Dat is niet wat onze reizigers van ons mogen verwachten en van ons gewend zijn. We gaan grondig onderzoek doen naar de oorzaak en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen,” laat de NS deze ochtend weten.

Daarnaast bied NS ook excuses aan. Ze realiseerde zich dat ze een groot beroep deed op het begrip en zelfredzaamheid van reizigers.

 

Geen treinen

Gister kondigde het vervoersbedrijf aan dat de treinen na 17.00 uur weer zouden rijden, dit werd later op de dag bijgesteld naar 20.00 uur. Later werd bekend dat de rest van de bekend dat er helemaal geen treinen meer zouden rijden. Vanochtend, 4 april, is de dienstregeling weer goed opgestart en rijden de treinen weer.

Internationale treinen hadden geen last van de storing.


Locatie

Station Arnhem-Zuid
6846 DX Arnhem
Schuytgraaf

https://www.ns.nl/


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen