Toer van Zuid op 4 en 5 september in winkelcentrum Schuytgraaf

3 september 2020Het Ruimtekoers festival vindt plaats tussen 3 en 6 september 2020. Het festival komt met de Toer van Zuid dit jaar ook in Schuytgraaf. Op vrijdag en zaterdag zijn er optredens in het winkelcentrum in onze wijk.

Ruimtekoers festival

Volgens de bedenkers is Ruimtekoers een stedelijk en cultureel onderzoek verpakt in een toegankelijk kunst- en cultuurfestival. Met makers, bewoners, publiek, overheden en ondernemers wordt de lege ruimte in de stad ingezet. Samen worden nieuwe ideeën, dromen en richtingen verkend voor het samenleven in de stad. Dat doet Ruimtekoers midden in de samenleving. Ze verkennen dat en voeren het uit waar mensen hun boodschappen doen, wonen, werken en naar school gaan. Voor Schuytgraaf treden ze op in het winkelcentrum tussen de mensen die inkopen doen of een hapje of drankje nemen.

Het programma in onze wijk

De Toer van Zuid doet Schuytgraaf aan met twee thema’s in twee dagen. Op vrijdag de vierde is het onderwerp sing-songwriters. Zaterdag 5 september staat in het teken van hip-hop. Het programma ziet er als volgt uit:

vrijdag 4 september:

  • Zed Revo: 12.10 – 12.40 uur
  • Rocco Oosterman: 12.40 – 13.00 uur
  • LAVALU: 13.00 – 13.20 uur

zaterdag 5 september:

  • Power Plug NL presents: Nuriz26, RC & Mayvision: 13.00 – 14.00 uur

Meer informatie

Ook in winkelcentrum Elderhof in Elderveld en winkelcentrum De Drieslag in Malburgen vinden optredens en activiteiten plaats. Kijk hier voor het volledige Ruimtekoers 2020 programma. Er wordt veel georganiseerd. Ook is er elders op de site meer informatie over de optredens te vinden en het Ruimtekoers festival.

 

foto: Ruimtekoers festival, Zed Revo


Locatie

Winkelcentrum Schuytgraaf
Pallas Atheneplein, Arnhem

https://www.ruimtekoers.nl/


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen