Thema-avond Groen Café Landerij De Park

1 november 2019Ben je ook zo benieuwd naar een nieuwe manier van voedselteelt? Goed voor de natuur en goed voor jou. Tijdens het Groen Café van Landerij De Park op 22 november a.s., kom je alles te weten over voedselbossen en waarom we deze zo hard nodig hebben in onze natuur.

Voedselbos

Het fenomeen voedselbos is groeiend in Nederland. Een voedselbos draagt bij aan een vitale natuur en een aantrekkelijk biodivers landschap. Een voedselbos levert een hoge productie op van bijvoorbeeld fruit, noten en eetbaar blad. Wist je bijvoorbeeld dat je zelf ook heel gemakkelijk een voedselbosje in je eigen tuin kunt aanleggen? En wist je dat een voedselbos helpt bij het overbruggen van de kloof tussen landbouw en natuur? Een actueel thema in deze tijd. Dichtbij huis hebben we verschillende voedselbossen in Park Lingezegen.
Kortom, tijdens deze interactieve bijeenkomst van het Groen Café, kom je alles te weten over het voedselbos als een duurzame en natuurrijke methode.

Programma

Rob Jaspers is onze gespreksleider van de avond, je kent hem als de groene journalist van De Gelderlander.  Hij spreekt met de beheerders van deze voedselbossen en betrekt er natuurlijk ook het publiek bij.
Het programma start om 19.30 uur, de toegang is gratis. Aanmelden is niet noodzakelijk. Kijk hier voor het gehele programma.


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen