Teamlid Vierkrant in the picture: Petra Heeren-Hoff

5 mei 2015“Ik ben Petra Heeren-Hoff, provinciaal archeoloog en accounthouder musea en geschiedenis bij provincie Gelderland. Moeder van Jaco, Julius en Annemarieke en getrouwd met Stijn.Teamlid - Petra Heeren-Hoff

Sinds 2012 ben ik actief voor de Vierkrant. Ik ben schrijver van diverse stukjes en begeleider van de proefjes van Professor Plof. Ik vind het leuk om natuurkunde toegankelijk te maken voor kinderen door samen met mijn oudste zoon Jaco de professor Plof-proefjes te doen. En schrijven is sowieso leuk! De reden dat ik dat voor de Vierkrant ben gaan doen was dat ik als nieuwe bewoner van Schuytgraaf graag actief wilde deelnemen aan de ontwikkeling van de wijk. Ik vind het heel leuk om telkens weer nieuwe mensen te ontmoeten door de rubriek ‘Binnenkijken bij…’ en om te weten wat er overal gaande is in de wijk. Bovendien vind ik het erg gezellig met de mede-schrijvers en redactieleden van de Vierkrant om samen 6 keer per jaar een Vierkrant te maken! Ik ben er trots op dat we telkens zoveel positieve feedback krijgen. Het is meer dan wat info-stencils met een nietje erdoor, we willen informatie en vermaak brengen, voor elk wat wils.”

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen