Teamlid Vierkrant in the picture: Marlou Brinkhuis

7 mei 2015Teamlid - Vierkrant“Ik ben Marlou Brinkhuis. Sinds 2012 woon ik met mijn vriend in Schuytgraaf. In 2013 is ons gezin uitgebreid met een zoon. Ik ben werkzaam als Persoonlijk Begeleider in de GGZ en mag ik graag de levens van andere mensen organizen als Professional Organizer. In 2014 ben ik aan de slag gegaan als schrijver voor de Vierkrant. Ik ben altijd nieuwsgierig naar alles wat er in de wijk te zien is, te doen is en wat er gaat gebeuren. Door hierover te schrijven in de Vierkrant kan ik buurtbewoners informeren.  Schrijven voor de Vierkrant is afwisselend en uitdagend. Samen proberen we voor elke editie weer leuke onderwerpen te bedenken en te zoeken, die actueel en interessant zijn voor de diverse bewoners van onze wijk”

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen