Teamlid Vierkrant in the picture: Marije Klein

22 mei 2015“Ik ben Marije Klein, journalist en tekstschrijver. Sinds 2014 ben ik aan het werk voor de Vierkant, natuurlijk als schrijver. Dat is het vak dat ik al wilde uitvoeren toen ik 4 jaar oud was. En wat is er nou leuker dan te schrijven over je eigen omgeving en de dingen die er gebeuren?
Teamlid Marije Klein
Ik vind het belangrijk om vrijwilligerswerk te doen, in je eigen woonwijk. Ik heb voor mijn werk contacten over de hele wereld, waardoor je soms de focus verliest op je eigen plekje. Het is niet alleen goed voor de wijk, maar ook voor jezelf. Je leert veel mensen kennen en komt op plekken waar je anders nooit zou zijn geweest. Bovendien blijf je op de hoogte van alles wat er in je directe omgeving speelt.”

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen