Taxus snoeien? Nog heel even wachten!

19 mei 2015Jonge scheuten van de Taxus Baccata bevat een waardevol stofje dat wordt gebruikt voor het ontwikkelen van chemotherapie. Arnhem doet dit jaar mee met de actie Vergroot de Hoop om zoveel mogelijk snoeiafval te verzamen en zo een steentje bij te dragen.

Wanneer: lever uw snoeisel in tussen 15 juni en 31 augustus
Wat: alleen de jonge scheuten van de Taxus Baccata
Waar: inzamelbak bij de afvalbrengstations De Overmaat

 Campagne Vergroot de Hoop - Rafael van der Vaart

 

 

 

 

 

 

Rafaël van der Vaart:
Als topsporter is het een strijd voor de winst. Maar wat als het een strijd is voor je leven, een gevecht tegen kanker, een oneerlijke strijd! Als team staan we sterk, laten we samen de strijd tegen kanker aan gaan.”

Proef voor een jaar

Lever zoveel mogelijk taxussnoeisel in zodat er nog meer mensen geholpen kunnen worden in hun strijd tegen kanker. Voor iedere ingezamelde kuub gaat er € 50,- naar een kanker-gerelateerd goed doel. Eén kuub is goed voor één kuur. De Arnhemse deelname duurt een jaar. Het gaat om een proef. Na een jaar wordt bekeken of het goed gaat, hoeveel er in totaal is ingezameld en of dit van goede kwaliteit is.

Op www.vergrootdehoop.nl is meer informatie te lezen over de inzameling van taxussnoeisel en wat er mee gedaan wordt of klik hier voor de flyer.

 

Taxus_Campagne

 

 

 

 

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen