Sporten, springen en varen in Schuytgraaf

20 juli 2020De komende weken kun je sporten, springen varen en nog veel meer in Schuytgraaf. Allerlei leuke sportieve activiteiten voor kinderen en gezinnen maken een feestje van je zomervakantie.

Sportieve activiteiten

Train je fit met burpees, buikspieroefeningen en opdrukken tijdens bootcamp Schuytgraaf op maandag 27 juli. Als je van springen houdt, kom je op 29 juli naar winkelcentrum Schuytgraaf. Daar staan bungeetrampolines, springkussens en nog veel meer voor je klaar. Tijdens de skill games, op 5 augustus, test je je voetbalvaardigheden uit het bekende computerspel. We eindigen de zomervakantie op zaterdag 22 augustus met een botenrace voor gezinnen in de kanovijver bij Fort Vier. Dit zijn allemaal leuke actieve bezigheden voor kinderen op basisschoolleeftijd. Sommigen zijn en sommigen ook voor het hele gezin.

Samenwerking Rijnstad, Team Leefomgeving Schuytgraaf en Sportbedrijf Arnhem

Maar er is nog veel meer. Kijk hier voor alle activiteiten. Ook op de site van sportinarnhem staat een overzicht. Voor een aantal van deze activiteiten moet je je wel inschrijven. De links daarvoor vind je op deze sites. Al deze zomervakantie activiteiten zijn mogelijk door een samenwerking van Rijnstad, Team Leefomgeving Schuytgraaf en Sportbedrijf Arnhem.


Locatie

winkelcentrum Arnhem, kanovijver en andere plekken in Schuytgraaf

http://www.sportinarnhem.nl/


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen