Speelbos Schuytgraaf is toe aan vernieuwing

19 mei 2020Speelbos Schuytgraaf krijgt een opknapbeurt. De paden worden weer vrijer gemaakt en de speelvoorzieningen onder de loep genomen. Heb je zelf ideeën voor het speelbos? Of iets dat je er mist? Dan hoort de parkorganisatie van Park Lingezegen het graag!

Spelen in de natuur

Speelbos Schuytgraaf is in 2014 aangelegd voor en door kinderen. Er zijn onder andere klimtakken, een waterpomp, waterpartijen, een zandspeelplek en een uitkijkbult. Alle ingrediënten voor een heerlijk dagje buitenspelen. ‘Omdat er wat achterstallig onderhoud was, gaan we de komende periode aan de slag met een opknapbeurt. Zo wordt het speelbos weer ‘speelbestendig’’ laat de Park Lingezegn ons weten.

Werkzaamheden

Een aantal van de werkzaamheden zijn eerder al uitgevoerd. De paden zijn weer vrij gemaakt en waar nodig hersteld. De speeltoestellen die aanwezig zijn in het speelbos worden gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Ook zullen eventuele onveilige bomen of loshangende takken die voor gevaarlijke situaties zorgen verwijderd worden. De nog niet uitgevoerde werkzaamheden worden uitgevoerd buiten het broedseizoen. Dat is na 15 juli.

Ideeën voor het speelbos? We horen het graag!

Naast de geplande werkzaamheden staat de organisatie ook open voor ideeën voor het speelbos Schuytgraaf. Dit speelbos ligt er immers om gebruikt te worden. Heb jij, je kinderen, of kleinkinderen een idee voor hoe het leuker, aantrekkelijker of mooier gemaakt kan worden? Dan komen zij graag met je in contact.

Dit kan je doen door tot en met 1 juli een mailtje te sturen. Graag onder vermelding van ‘Idee Speelbos Schuytgraaf’. Vervolgens bekijkt de organisatie op basis van de ingestuurde ideeën wat er mogelijk is in het speelbos.


Locatie

Ingang ligt vlakbij De Buitenplaats

https://parklingezegen.nl/speelbos-schuytgraaf-2/


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen