Snackwagen verhuist naar parkeerterrein AH

21 september 2016Onlangs is de de snackwagen van Snackpoint Schuytgraaf verhuisd van de bekende locatie op het parkeerterrein voor het informatiecentrum, naar het parkeerterrein bij Albert Heijn en HEMA.

Winkelcentrum Schuytgraaf

De wagen moest weg van de oude locatie omdat daar over een week of twee gestart wordt met de voorbereidingen voor een nieuw parkeerterrein voor het nieuwe winkelcentrum. Als eerste wordt het gebouw van het informatiecentrum gesloopt. Vervolgens wordt het huidige parkeerterrein verwijderd en wordt er een zandlaag opgebracht. Deze zandlaag moet een tijdje liggen. In 2017 wordt het nieuwe parkeerterrein aangelegd zodat dit op tijd voor de opening van het winkelcentrum gereed is.

Informatiecentrum

Het informatiecentrum met alle informatie over de ontwikkelingen in de wijk was al eerder verhuisd naar Omnibus. De huisartsen en apotheek zijn voor de zomer verhuisd naar het nieuwe gezondheidscentrum. Nu is alleen het projectbureau van de gemeente nog gevestigd in het pand. Zij zullen verhuizen naar een tijdelijke bouwkeet naast de HWC (hulp warmte centrale, ten zuiden van de Buitenplaats).

De gemeente heeft nog gezocht naar kopers voor het pand van het informatiecentrum, maar heeft die niet gevonden. Daarom wordt het pand nu gesloopt.


Locatie

Parkeerterrein Albert Heijn/HEMA


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen