#Schuytgraafsummerchallenge doe jij mee?

4 juli 2023Er is een geweldige challenge gestart in Schuytgraaf: #Schuytgraafsummerchallenge!

Wat is #Schuytgraafsummerchallenge?

On our way in Schuytgraaf be like #schuytgraafsummerchallenge. Ontdek de Schuytgraaf Summer Challenge en laat jouw creativiteit stralen! Doe mee aan dit spannende evenement georganiseerd door wijkvereniging inSchuytgraaf. Kinderen (en iedereen die wil) uit de buurt worden uitgenodigd om deel te nemen aan een onvergetelijke Instagram- en Facebook-wedstrijd. Maak dansjes, foto’s en video’s op de meest unieke locaties in onze prachtige wijk en deel ze met de hashtag #schuytgraafsummerchallenge. We willen een gevoel van verbinding creëren en jouw talent vieren! De allerleukste bijdragen worden geselecteerd en featured op onze officiële sociale mediakanalen. Maak kans op geweldige prijzen en wie weet schitter jij op het podium tijdens het Sinterklaas event in november. Doe mee en laat jouw zomer stralen in Schuytgraaf!

Tag @inSchuytgraaf

Let op! Gebruik om mee te doen #Schuytgraafsummerchallenge gebruikt. Het is ook belangrijk om @inSchuytgraaf te taggen in jouw bericht, anders kan je inzending niet worden beoordeeld. Voor de challenge kan je meedoen via Facebook en Instagram.

Vragen?

Heb je vragen over de challenge? Neem dan contact op via pr@inSchuytgraaf.nl of stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram.


Ander nieuws uit Schuytgraaf

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen