VolveraVolvera is een volleybalvereniging met hun thuisbasis in Schuytgraaf (Omnibus). Ons motto is ‘samen en sportief’. Bij Volvera kun je volleyballen op verschillende niveaus, zowel competitief als recreatief. Iedereen is welkom! Sinds 2016 vallen de jeugdspelers en CMV (Cool Moves Volley, vanaf vijf jaar) onder Volar, maar zij trainen nog steeds gewoon in MFC Omnibus.

Volvera speelt in de competitie met vier heren- en met vier damesteams. De hoogste teams spelen in de eerste (dames) en promotie(heren)klasse. Naast competitieteams heeft de vereniging ook teams waarin een aantal recreanten uitkomt in de midweekrecreantencompetitie. Ook de jeugdteams en CMV bij Volar spelen competitie. Ten slotte is er ook nog een paravolleyteam, waarbij spelers met en zonder lichamelijke beperking kunnen zitvolleyballen. Ook zij spelen mee in de competitie.

Naast het volleybal speelt gezelligheid binnen Volvera een belangrijke rol. Een activiteitencommissie houdt zich bezig met het organiseren van allerlei evenementen voor alle leden, ook voor oud-leden en buitenstaanders. Denk hierbij aan bowlen, toernooitjes, jeugdkamp en natuurlijk op zijn tijd een feestje!

Lijkt het je leuk om (weer) te gaan volleyballen? Neem gerust contact met ons op. Je kunt altijd drie keer gratis meetrainen. Liever eerst een beetje van de sfeer proeven? Kom dan eens langs op een trainingsavond op maandag, woensdag, vrijdag of op een zaterdag als er wedstrijden zijn. Kijk op onze website of facebookpagina (volvera.arnhem) voor meer informatie en foto’s. Misschien is er zelfs wel binnenkort een feestje!

We zien je graag. Mail je ons op info@volvera.nl?


Locatie

MFC Omnibus
Pallas Atheneplein 2
6846 XA ARNHEM

www.volvera.nl

info@volvera.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen