Voet Vitaal ArnhemAan de rand van Arnhem, tussen de Rijn en de Betuwe, is onze prachtige praktijk Voet Vitaal gevestigd. U vindt ons in Schuytgraaf. In deze mooie, nieuwe wijk bieden wij onze professionele diensten aan voor onder andere alle soorten pedicurebehandelingen. Ook voor behandelingen van reumatische en diabetische voeten kunt u bij ons terecht. Kortom, voor alle voeten die een behandeling nodig hebben of gewoon even lekker verwend willen worden.

Gediplomeerd voetverzorging

Uiteraard is onze pedicure Katia gediplomeerd. De praktijk is aangesloten bij de belangrijkste brancheverenigingen (Provoet en Procert) en er vindt regelmatige bijscholing plaats als vast onderdeel in onze werkwijze. In onze volledig ingerichte praktijk wordt gewerkt volgens de code van de voetverzorging.

U kunt ook bij ons terecht voor pijnloze wratbehandeling of cosmetische behandelingen zoals gelnagels voor de tenen. Met trots noemen wij ons dan ook pedicure+. Vindt u uw voeten net zo belangrijk als dat wij dat vinden? Vertellen uw voeten u dat een voetverzorgende behandeling geen overbodige luxe is? Maak dan snel een afspraak want wij luisteren graag naar uw voeten.


Locatie

Rhijnspoor 10
6846 GD Arnhem

06-14204746

www.voetvitaal-arnhem.nl

info@voetvitaal-arnhem.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen