Studio TwentyfourHi! Wat leuk dat ik mij hier mag voorstellen.
Mijn naam is Nikki Holla, interieurontwerper van Studio Twentyfour.
Na tien jaar ervaring te hebben opgedaan, was het tijd mijn eigen vleugels uit te slaan. En op 6 maart 2021 heeft Studio Twentyfour officieel haar deuren geopend. Nu mag ik ontwerpen maken die niet alleen mooi zijn, maar die ook iets betekenen.

Vanuit principes van het Healing Environment ontwerp ik interieurs die bijdragen aan jullie welzijn. Tevens zorg ik dat mijn klanten ruime keuze hebben aan duurzame materialen en producten. Hoe mooi is dat?

Mijn werk kenmerkt zich door symmetrie, gebruik van ruwe en duurzame materialen én door te spelen met licht. De ontwerpen zijn karakteristiek en ik bewaar altijd ruimte voor iets bijzonders. Het liefst iets persoonlijks van de toekomstige gebruiker.

U kunt met iedere woonvraag bij mij terecht, of u nou gaat verbouwen, verhuizen of enkel opzoek bent naar een nieuwe kleur in huis. Studio Twentyfour biedt ondersteuning in de vorm van een interieur adviesgesprek, een 2D plan of een volledig 3D ontwerp met werktekeningen, bouw- en aankoopbegeleiding. Met een groot netwerk aan uitvoerende partijen zorg ik dat u tijdens uw verbouwing wordt ontzorgd en ben ik uw aanspreekpunt en schakel in het proces.

Voordat ik start met ontwerpen, drink ik graag een kop koffie met u. Een ontwerp is zo persoonlijk, het is voor mij erg belangrijk dat er een klik is en we elkaar goed begrijpen. Maar mocht u het spannend vinden, kunt u via mijn website gratis een online intake gesprek van 30 minuten inplannen.

Ik ontmoet u graag! Bedankt voor het lezen en wellicht tot snel.

Nikki Holla
Studio Twentyfour

Instagram
@Nikkiholla
@Studio_twentyfour


Locatie

De Veste 50

0633837764

http://www.studio-twentyfour.com

info@studio-twentyfour.com

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen