Simone KampingIn mijn praktijk in Schuytgraaf kun je terecht voor meerdere soorten massages:
  • zwangerschapsmassage
  • mamamassage
  • cursus babymassage
  • ontspanningsmassage
  • ayurvedischemassage
Ik ben gespecialiseerd in zwangerschapsmassage. Ik heb daarvoor een speciale massagetafel waar de de zwangere op haar buik kan liggen. Door een uitsparing in de tafel waar de buik gesteund wordt door een speciale band. Een kopje thee vooraf en een massage van een uur maakt dat je helemaal in balans en rust naar huis gaat.
De cursus babymassage is drie keer 1,5 uur en met een klein groepje leer je alle handelingen hoe jouw kindje te masseren. Het kan je kindje helpen om rustige in te slapen, maar ook bij krampjes is deze massage heerlijk. Je geeft met de massage liefdevolle grenzen aan, let zelf op jouw rust en ademhaling en brengt dat over. Het is echt een verwenmoment voor mama en baby om even helemaal tot rust te komen. Je start met de cursus babymassage vanaf ongeveer vier weken totdat je kindje gaat kruipen.
De ayurvesischemassages geef ik inmiddels al acht jaar. De massage is helemaal afgestemd hoe jij als mens bent en wat je in balans wilt brengen. Het wordt gezien als een helende, herstellende, therapeutische massage. Dit vanuit Indiase geneeskunst en filosofie met warme kruidenolie.
Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor de gewone heerlijke ontspanning of mamamassages.
De massages worden altijd op maandag en vrijdag gegeven en dienen minimaal twee weken van te voren ingepland te worden i.v.m. drukte.
De babymassagecursus wordt gepland op dinsdag en woensdagochtend.

Locatie

Schrijnwerkersveste 6
6846 BP Arnhem

http://www.simonekamping.nl/massage/

info@simonekamping.nl

Wijkagenda

Bekijk de volledige wijkagenda


Wijkvereniging

Wijkvereniging inSchuytgraaf wil het leefplezier en het onderlinge sociale contact in de wijk bevorderen.

Lid worden

Meer informatie

Wijkbudget

Vraag het bewonersbudget Schuytgraaf aan via het formulier.

Aanvragen